top of page
Admin

ABD’de Evinizi Alın, Dolarla Kazanın

ABD’de konut yatırımı yaparak, döviz kazancınızı artırma fırsatını kaçırmayın! Cincinnati’de yer alan bu 3 yatak odalı, 2 banyolu muhteşem ev, sadece $210,000 fiyatıyla sizleri bekliyor. FED’in faiz oranlarını düşürmesiyle, konut kredisi almak artık daha uygun. Üstelik bu evin aylık kira potansiyeli yaklaşık $2,000! Kira geliriyle hem kredi ödemenizi yapabilir hem de döviz bazında gelir elde edebilirsiniz.



Peşin veya Kredi ile Yatırım Seçenekleri: Ev satın alımında ister peşin ödeme yaparak hemen kira gelirinden faydalanın, ister %30 peşinat ve %5 faiz oranıyla 30 yıl vadeli mortgage seçeneğiyle taksitli alım gerçekleştirin. Taksitli alımlarda aylık ödemeler sadece $1,064. Bu da demek oluyor ki, yaklaşık $2,000 kira geliriyle kredi taksitlerini rahatlıkla karşılayabilir ve cebinize fazladan döviz geliri ekleyebilirsiniz.


Yatırımın Getirisi: Türkiye’deki yüksek enflasyon ve ekonomik belirsizlikten kurtulmak, ABD’de yatırım yaparak finansal özgürlüğe adım atmak demek. Evin kira getirisi ile aylık $1,000’a kadar net kazanç sağlamak mümkün! Bu da yatırımınızın hızla geri dönmesini ve paranızın değer kazanmasını sağlayacaktır. Ayrıca, ABD’deki gayrimenkul piyasasında yaşanan değer artışlarıyla sermaye kazancı da elde etme şansınız var.



Neden Bu Ev? Cincinnati’nin gelişen bölgelerinden birinde yer alan bu ev; geniş arka bahçesi, kısmen bitmiş bodrumu ve iki geniş otopark alanıyla yatırımcılar için biçilmiş kaftan. Aileler için ideal bir yaşam alanı sunan bu evin, okullara, alışveriş merkezlerine ve restoranlara yakın olması ise kiracıların ilgisini çekiyor. Şu anki piyasa değeri $209,600 olan ev, bölgedeki benzer evlerden %92 daha hızlı satılma potansiyeline sahip.


ABD’de ev alarak dövizle kazanç sağlayın, ekonomik geleceğinizi güvence altına alın. Peşin ya da taksitli ödeme seçenekleriyle yatırım fırsatlarını kaçırmayın! Daha fazla bilgi için bizimle hemen iletişime geçin!

0 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page